KDO je Pisarka Simona?

https://www.primus.si/vzhod-sonca

O avtorici:

Kdo pravzaprav je Pisarka Simona (Simona Babič)?

Odkrito povedano: ne vem! V življenju sem igrala že številne »vloge«. Vse pa so me vodile k ozaveščanju resnice o ljubezni. Vloge, kot je materinska, zakonska družica, vloga podjetnice, prevajalke, pisateljice in tudi prijateljice, so me v življenju največ naučile. Seveda sem se preizkušala še v številnih drugih. Vendar je rdeča nit vseh: ljubezen. Moja največja strast raziskovanja je »živeti ljubezen« v pravem pomenu te besede.

Ljubezen iščem povsod in v vseh njenih izraznih oblikah. Izjemno goreče in hrepeneče kot najstnica. Z vse vrstami preizkušenj kot odrasla ženska in danes pristopam k besedi ljubezen tako rekoč z znanstvenim pogledom.

Tudi tantro dojemam kot znanost in kot znanost predstavlja neskončno in večno, mistično in okultno področje. Zaobjema vse vidike doživljanja človekove stvarnosti, vendar je njena pojavnost neizrekljivo skrivnostna in čudežna.

Posledično danes razumem, po kateri poti se je moja življenjska poslanica nakazala že v otroštvu. Ker sem že od nekdaj posvečala največ energije ljubezni, je posledično ljubezen rastla in postala smernica nadaljnjega ustvarjanja.

Torej je energija ljubezni zame ključnega pomena, saj je v meni zbudila posebno vrsto pozornosti. Postala sem senzor zaznavanja človekove energije, misli in občutkov.

Poglobljeno iskanje duhovnih resnic in modrosti me je posrkalo vase šele, ko sem dopolnila petdeset let. Na duhovno pot me je zavihtela ljubezen sama – namreč »ponovno sem se zaljubila«. Sicer sem se v življenju velikokrat »zaljubila in od-ljubila«, a sem se vedno znova čudila, na kako prebrisan način ljubezen preizkuša, ali sem že osvojila vse njene lekcije.

Svoja izkustvena spoznanja sem začela zapisovati in porodila se mi je zamisel, da jih podelim z drugimi v obliki knjižnih del.

Vživela sem se v vlogo Pisarke Simone in spontana naravnanost me je vodila do izdaje treh knjižnih prvencev v samozaložbi: TRILOGIJE LJUBEZNI

  1. VZHOD SONCA – PONOVNO SIMONCA – 2015;
  2. Ljubezen@izbiraj.Si? – 2016;
  3. Ime ji je Ljubezen – 2018.

Knjiga VZHOD SONCA – PONOVNO SIMONCA, pisana v času, ki prihaja (november 2014), je namenjena času, ki prihaja (november 2020). Ali vas zanima, zakaj?

Zato, ker razkriva, kako preživeti mesec november, da postane za vse večne čase vaš najlepši mesec.

Običajno se ljudje v tem mesecu vdajo sivemu in turobnemu razpoloženju, ki vleče k tlom in ne obljublja posebej očarljivih trenutkov.

V kakšni zmoti živijo, boste spoznali skozi pričujočo zgodbo, ki bi lahko bila tudi vaša.

Tako enostavno je govoriti, tako težko je vedeti – to sploh ni medsebojno povezano.

Govoriti je mogoče brez znanja. Vedeti je mogoče brez govora.

(Pisarka Simona)

Naročilo knjige: ponovno.simona@gmail.com

V mesecu novembru 2020 je knjiga VZHOD SONCA znižana za 40 %.

Enotna cena: 27,00 evra. Znižana cena: 16,20 evra.