Ljubezen v Hiši dobrega počutja

 

Ljubezen & Pisarka Simona
v Hiši dobrega počutja,
»Ko se ljubezen deli, se množi!«
 
To preprosto in vse prevečkrat zanemarjeno moč za izboljšanje svojega počutja ozaveščamo in ustvarjamo – kje drugje? – če ne prav v Hiši dobrega počutja.
 
Zavedamo se, da ima samo srečen in zadovoljen človek moči deliti naprej. Ko se počuti sprejetega, ljubljenega in izpolnjenega, bo z radostjo in ljubeznijo samodejno »okužil« še druge.
 
Ko se oddaljimo od sebe in svojih moči, je povezovanje z ljudmi, ki obvladujejo določene veščine, več kot dobrodošlo. Tako se veliko lažje in hitreje izkopljemo iz zastalih vzorcev, prepričanj ali vrste drugih anomalij, ki preprečujejo, da bi stopili korak naprej …
 
Hiša dobrega počutja razširja svoje dejavnosti prav v skladu s to mislijo:
 
»Postanimo ozaveščeno in duhovno bitje,
ki sprejema in ljubi sebe ter druge v celoti!«
Kaj vse se pri nas dogaja in izvaja, lahko raziščete na spletnem naslovu:
 
https://hisadobregapocutja.si/kontakt/
 
Koren ali izhodišče vsega pa je vedno znova ena in edina moč, ki prežene temo in vzpostavi ravnovesje – to je ljubezen.
 
Zato smo se odločili, da v Hiši dobrega počutja temelje svoje dejavnosti učvrstimo z ozaveščanjem pravih – avtentičnih – moči skozi pogled ljubezni.
 
Kdor bi želel raziskati njene modrosti in njeno pravo naravo, se lahko preko spletnega naslova in stika:
Hiša dobrega počutja, Ljubljanska ul. 6, Slovenska Bistrica
telefon: +386 40 57 00 57 (Tjaša);
v prihodnje poveže tudi s Pisarko Simono (Simona Babič). Njeno ustvarjanje ljubezni ima zasnovo v treh knjigah:
 
VZHOD SONCA – PONOVNO SIMONCA (2015)
Ljubezen@izbiraj.Si? (2016)
Ime ji je Ljubezen (2018)
 
 
Knjige so vam na voljo v Hiši dobrega počutja, kjer je možen ogled in tudi nakup.
In da ne ostanemo samo pri teoriji ter ljubezen še »na polno« prenesemo tudi v praktični vidik življenja, načrtujemo »program«, ki nas bo na intuitiven in preprost način usmeril v »svet ljubezni«.
»Ljubezen se v resnici ne da imeti, da pa se jo živeti – radostno in osrečujoče – v vseh njenih neskončnih oblikah in možnostih.«
Ali se tega zavedamo? Že samo iz odseva oči, pogleda v obraz, telesne drže in način gibanja, se da razbrati, kako se človek počuti v svoji koži …
Kaj vidimo? Obilje nemoči, razočaranj, vseh mogočih tegob in občutkov žalosti, jeze, ljubosumja … ali z eno besedo: skrivanja pred samim seboj. Ampak …
Da – možno je stopiti iz tega vrtinca! Vse to pa zahteva »delo« – veliko dela – na svoji samopodobi in spremembah v razmišljanju, delovanju in ravnanju s sabo in vsemi okoli nas.
Če ste med temi, ki želijo v svojem življenju nekaj spremeniti, se postaviti na lastne noge … to samo pomeni, da ste premagali strah pred neznanim. V tem primeru bi naš program, ki ga z eno besedo imenujemo: LJUBEZEN, lahko postal dobro izhodišče za izboljšanje odnosov, kakovosti življenja in še marsičesa.
Povežite se z nami in z roko v roki vam bomo stopili nasproti. Prva ura razgovora je namenjena spoznavanju in vam jo podarimo. Če boste začutili zaupanje in pristnost, se lahko oglasite:
 
Ø posamezniki
Ø v paru
Ø z otrokom/-ci
Ø z družinskimi člani nasploh
Ø tudi drugače …
V primeru sledenja ustvarjeni zamisli bomo kasneje oblikovali zaprte skupine, katerih delovanje bomo domiselno podkrepili v obliki delavnic ali srečanj, ki bodo vključevali ples, meditacijo, pogovore, praznovanja … in s tem seveda učenje »vse o ljubezni« (v odvisnosti od interesa posameznika ali skupine).
Vse možnosti so odprte – tudi z nadgradnjo zastavljenih osnov dojemanja ljubezni izven običajnih okvirjev, s pomočjo meditacije, dovršenega sprejemanja spoznanj o pravi naravi ljubezni, spoznavanju osnov tantre in še bi lahko naštevali …
Potreben je samo prvi – začetni – korak in dobršna mera poguma. Vsi smo ljudje, »napravljeni« iz istega testa. Vsak pa je enkraten in neponovljiv posameznik s svojimi danostmi in posebnosti, a ko jih odkrije, ozavesti in sebi dobesedno dopusti, da jih zaživi, postane svet »raj na zemlji«.
Simona Babič
 
(raziskovalka ljubezni na intuitiven, ozaveščeni in človeka vreden način; mentorica ob vzpostavljanju prostodušne ljubezni; pisateljica)